Joi, Iulie 19, 2018

RO
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control

Surse neîntreruptibile de tensiune şi curent

Surse de tensiune neîntreruptibile-UPS

Un UPS are trei funcţii principale. Prima este cea de filtrare a tensiunii de reţea, eliminând fluctuaţiile şi vârfurile de tensiune. A doua funcţie este cea de furnizare a energiei electrice şi în cazul unei întreruperi de curent.
A treia este cea de pornire a procedurii de oprire a sistemului în cazul în care capacitatea de alimentare nu mai este la un nivel suficient, evitând astfel deteriorarea fişierelor sau a programelor aflate pe calculator. Partea cea mai sensibilă a UPS-urilor este acumulatorul. Se folosesc acumulatoare cu acid, dar sunt fabricate pe piaţă şi acumulatoare cu litiu şi cu jeleu ionic. După o folosinţă îndelungată pot apărea probleme cu acumulatoarele. Este avantajos recalibrarea senzorului de acumulatori la perioade de 6-12 luni, iar schimbarea acumulatoarelor la o perioadă de 2 ani.

Firma noastră comercializează o gamă largă de UPS-uri, putând astfel să satisfacă orice cerinţă nou apărută din partea clienţilor. Pentru clienţii care sunt interesaţi de oferte cu preţuri foarte mici, adaptate la un buget minim, oferim UPS-uri de calitate medie de tip stand by sau line interactive, la preţuri foarte competitive. Pentru protecţia sistemelor fiabile necesare în stocarea datelor mai valoroase sau foarte valoroase, oferim tipuri de UPS cu dublă conversie sau cu ferorezonanţă (folosite şi în medicină).

Surse de curent continuu 12 VDC, 24 VDC şi 48 VDC

Sursele de alimentare DC, comercializate de firma noastră sunt caracterizate prin: fiabilitate ridicată, densitate mare de putere, plajă extinsă de tensiuni de intrare, protecţie la supratensiuni şi curenţi tranzitori, randament ridicat de până la 90 - 94%, factor de putere 0.99, gamă extinsă de temperaturi de funcţionare cu protecţie împotriva supraîncălzirii, capabilitate de limitare a puterii debitate, preţ competitiv.

Privind redresoarele de curent continuu, putem satisface orice cerinţă nou apărută din partea clienţilor la un preţ competitiv. La cerinţele individuale şi speciale, oferim sisteme de alimentare construite de personalul firmei noastre.

Invertoare

În domeniul alimentării, firma noastră comercializează o gamă largă de convertoare şi invertoare de curent.

Supraveghere de la distanţă

Pentru partenerii care au dificultăţi în realizarea supravegherii şi mentenanţei UPS-urilor aflate în reţeaua lor IT, oferim serviciul de supraveghere a UPS-urilor de la distanţă. În acest caz, firma noastră se angajează în supravegherea funcţionării UPS-urilor inteligente aflate la client. În cazul sesizării unei dificultăţi, atenţionăm persoana desemnată de client printr-un SMS, prin e-mail sau telefonic despre posibilitatea de apariţie a problemei. Astfel, problema se poate evita foarte uşor. În cazul în care clientul nu are o persoană desemnată pentru această activitate, firma noastră se angajează în rezolvarea problemei. Fireşte, mesajele de avertizare sunt trimise şi în cazul în care service-ul periodic este actualizat.

Acţionaţi imediat! Până la următoarea întrerupere de curent, nu ezitaţi şi fiţi pregătit!

Cereţi o ofertă personalizată chiar acum !