Joi, Iulie 19, 2018

RO
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control

Despre noi

În zilele noastre, toate societăţile şi organizaţiile economice sunt conştiente de necesitatea absolută a unui sistem informatic propriu care poate fi la baza menţinerii competitivităţii lor, acesta putând să asigure, totodată, continuitatea activităţii desfăşurate.

Firma noastră se află de mai mulţi ani în posesia cunoştinţelor tehnice, a unui grup de angajaţi calificaţi şi care asigură sprijinului tehnic dezvoltatorilor şi producătorilor renumiţi, ceea ce ne oferă posibilitatea de a satisface cerinţele partenerilor noştri la un nivel tehnic înalt.

În concepţia noastră, integrarea sistemelor IT înseamnă îmbinarea echipamentelor existente la client cu cele nou achiziţionate, într-o infrastructură unitară şi compactă, care va asigura funcţionarea stabilă şi continuă a tuturor aplicaţiilor IT necesare.

Privind sistemele IT, în afara funcţionării continuă, posibilitatea de a dezvolta sistemul si mentenanţa sistemului reprezintă la rândul lor o serie de obiective foarte importante pentru noi. Pentru a atinge aceste obiective, firma noastră participă la proiectarea sistemului de la început, asigurând clientului cunoştinţe tehnice aprofundate în domeniu. Pentru mentenanţa rapidă, am pus în funcţiune un număr de urgenţă apelabil (accesibil clienţilor contractaţi) cu ajutorul căruia putem acţiona prompt în rezolvarea problemelor tehnice apărute la clienţi.

Angajaţii şi colaboratorii noştri recunosc faptul că în centrul atenţiei noastre este clientul, iar sarcina noastră este reprezentată de satisfacerea nevoilor lui. Munca angajaţilor noştri se concentrează asupra clientului, activitatea lor este caracterizată de profesionalismul şi motivaţia pentru o eficienţă ridicată. Organizaţia noastră este angajată în adaptarea şi implementarea imediată a noutăţiilor tehnologice apărute în domeniul IT&C. Astfel, ne dorim să asigurăm clienţilor noştri un serviciu pe termen lung la un preţ abordabil şi competitiv.
Organizaţia noastră doreşte să-şi asume rolul de a sprijini orice efort în interesul ocrotirii mediului înconjurător.

Rezultatul integrării sistemului IT este un sistem compus din multe componente cum ar fi hardware diferite, o gamă largă de software şi diferite aplicaţii care la urma lor sunt compuse într-un sistem unificat.
Misiunea firmei noastre este satisfacerea totală a cerinţelor clienţilor noştri în domeniul nostru de activitate, de la proiectare, prin execuţie şi implementare, până la punerea în funcţiune şi asigurarea mentenanţei.

Datorită filozofiei bazată pe corectitudine şi a manifestării unui comportament corect pe piaţă, firma noastră cunoaşte o dezvoltare continuă de la înfiinţarea ei şi până în prezent, mărindu-şi în fiecare an atât cifra de afaceri, cât şi numărul clienţilor contractaţi.
Patronatul, angajaţii şi colaboratorii firmei noastre sunt devotaţi şi implicaţi în continuarea acestei dezvoltări. În anii următori, dorim să mărim influenţa noastră asupra pieţei IT&C din România şi dorim să devenim unul dintre participanţii stabili ai pieţei IT&C din Europa de sud-est, ajungând pe pieţele străine ale acestei zone geografice.

Colegii noştrii