szombat, május 26, 2018

HU
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control
  • IP-Control

Tápellátás

Szünetmentes AC tápegységek

Egy szünetmentes tápegységnek három funkciója van. Megszűri a hálózati feszültséget, egy bizonyos üzemidőt még biztosít áramkimaradás esetén és ha a szünetmentes tápegység energia fogytán van, elindíthat egy számítógép-leállítási folyamatot, és így megkímél minket a fájlrendszerek sérülésétől. Az akkumulátor a legérzékenyebb alkatrésze a szünetmentes tápegységnek. Hosszú használat után akkumulátorproblémák léphetnek fel. 6-12 havonta érdemes újrakalibrálni az akkumulátor érzékelőt, és néhány évente ki kell cserélni az akkukat.

Cégünk a UPS-ek széles skáláját forgalmazza, így minden igényre tudunk megoldást kínálni.
Az árérzékeny ügyfeleinknek közepes kategóriájú standby vagy line interactive típusokat tudunk ajánlani. Az igényesebb berendezések védelmére pedig dupla konverziós berendezésekkel szolgálunk.

Szünetmente DC tápegységek (12vDC, 24vDC, 48vDC)

Egyenáramú tápegységeinkre általánosan jellemző a leadott széles teljesítmény skála, megbízható működés, széles bemeneti feszültség határ, túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelem a fogyasztó oldali teljesítmény beállításának lehetősége, a versenyképes ár.

Minden igényt kielégítően ajánlunk tápegységeket, az egyedi igények esetén egyedi táp szekrények összeállítását vállaljuk.

Inverterek, konverterek

A tápellátáshoz kapcsolódóan inverterek és konverterek széles skáláját forgalmazzuk.

Távfelügyelet!

Azoknak az ügyfeleinknek akiknek terhet jelent vállalatuk UPS parkjának karbantartása és felügyelete, egy UPS távfelügyeleti szolgáltatással segítünk áthidalni ezt a problémát. Cégünk vállalja a különböző ügyfeleinknél telepített intelligens UPS-ek távfelügyeletét. A zavar jelentkezése előtt értesítjük SMS-ben, telefonon vagy e-mailben az ügyfél által megadott személyt a várható problémáról. Így ez megelőzhető és sok bosszúságtól kímélheti meg a felhasználót. Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre megfelelő szakember, vállaljuk a hiba elhárítását. Természetesen figyelemmel követjük az időszakos szervizelés határidejét is, amiről szintén értesítjük az ügyfelet.

Kérjen most ajánlatot!